torstai 29. maaliskuuta 2012

EXIT LIGHT. ENTER NIGHT.

Sain palautetta viimeviikkoisesta jutusta, kiitokset siitä. Aktiivinen lukija kommentoi Lappiin liittynyttä kappaletta toteamalla, että Lapissa kannattaa tankata Rukalla. Varmaan mukavaa sekin, mutta en ole itse autoillut pohjoisessa ja tämä kokemus puuttuu vielä. Sen sijaan olen aikoinaan muutaman kerran tankannut Rusasella (silloin, kun Rusasen perhe omisti ns. Pitkän Esson Luumäellä). Mutta siirtykäämme takaisin muuntamattoman tekstin pariin.

Lauantaina olisi tyrkyllä maailmanpimennystä ja -parannusta otsikolla Earth Hour. Ympäristötietoinen globaali tapahtuma tarkoittaa sitä, että julkisissa pytingeissä, firmoissa ja kodeissa pitäisi napauttaa katkaisijasta ja pimentää torpat illalla kello 20:30-21:30. Tämä on hieno ja ylevä tapa – mutta paska ajoitus, kiitos siitä kampanjan järjestäjille.

Asumme vanhassa kerrostalossa (siis meillä ei ole huoneistokohtaista saunaa) ja arvatkaa, kenellä on saunavuoro lauantaina klo 20-21 taloyhtiön saunassa? No ihan varmaan meillä tietysti. Taidan skipata Earth Hourin ihan suosiolla; siellä meidän saunassa kun alkaa umpipimeässä ährimään, niin sieltä kotio pääse (ainakaan pimeässä rappukäytävässä kolmanteen kerrokseen) ilman sairaalareissua. Ja saunassa taatusti palaa hanuri kiukaassa. Pitäkää ylevät teemanne tai soittakaa ensi vuonna ensin miulle. Ettei taas osu päällekkäin. Saunavuoroani en siirrä, siirtäkää te tapahtumianne. Eli olen positiivisesti hengessä mukana.

Ja otsikossahan oli lainattu parhaita riimejä Metallican klassikkokappaleesta Enter Sandman.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti