maanantai 2. toukokuuta 2011

PÄÄSEEKÖ SAKSA PITKÄLLE?

Taas on se aika vuodesta, jolloin tulee jonkin verran katseltua televisiota, siis jääkiekkoa. Oikeastaan on mukavampaa katsella muiden maiden pelejä kuin Suomen (voi keskittyä peliin, ei tarvitse jännittää lopputulosta). Saksa on aloittanut MM-kisat erinomaisesti kaatamalla Venäjän ja Slovakian, lisäksi Norja voitti Ruotsin. Hyviä uutisia kerrakseen…

Viime viikolla oli pitkäkasvoisen, hieman ulkonevilla kuuloelimillä varustetun ja klassisen hyvästä ruuasta (fish & chips) pitävän kansakunnan hienoimpia hetkiä, kun kuninkaalliset sanoivat toisille "da". Hoh-hoijaa, ennemmin seuraan vaikka livenä maalin kuivumista mökin seinässä kuin kuninkaallisia häitä. EVVK.

Tänä aamuna (maanantai), kun ajelin työmaalle, tuli radiosta uutisia. Sanottiin surkuhupaisasti, että ”tänään on viimeinen päivä, kun tieliikenteessä saa käyttää nastarenkaita” ja lunta tuli taivaan täydeltä. Hienoa!

Toinen uutinen aamulla oli, että kaikkien demokraattisten valtioiden esikuva ja kansainvälinen ylipoliisi USA oli käynyt mojauttamassa Osamalle haulit hattuun. Ei tule Osamaa ikävä, mutta aika karu juttu silti.

Mutta tämän jutun otsikolla ei ollutkaan mitään tekemistä jääkiekon kanssa. Se oli julkinen kutsu hallintojefe Saksalle, että josko vaikka joskus mentäisiin nappaamaan oluset…

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti