perjantai 7. toukokuuta 2010

ANNANKO VAI ENKÖ ANNA?

Otsikko ei liity opiskelijoiden keskinäiseen vonkaamisen baaritiskillä valomerkin aikaan vaan on relevantti yhteenveto maamme eduskunnassa tällä viikolla käydystä keskustelusta. Keskustelussahan pohdittiin sitä, pitäisikö kreikkalaisille antaa. Siis noin tuhatviisisataa miljoonaa euroa ikään kuin lainaksi periaatteessa hyvällä korolla osana EU:n elvytyspakettia.

Puolitoista miljardia ei kuullosta suurelta, mutta tuhatviisisataa miljoonaa sen tekee. Aika rapsakka kasa massia. Ja kyseessähän on vain pienen Suomen pieni osuus yhteensä sadankymmenen miljardin euron läjästä. Toivottavasti tämä sitten riittää, eikä jonossa ole kohta Espanja, Portugali, Irlanti, Britannia ja …, koska sitten ei ihan aikuisten oikeesti kenelläkään enää riitä paalua paikkaamaan näitä sotkuja, paitsi ehkä Kiinalla, joka ostaa koko EU:n pois kuleksimasta. Ja jos ei riitä, niin kilteistä kiltein mallioppilas Suomikin on taas kerran kellertävässä nesteessä, joka ei ole Pommacia. Surkeinta sellaisessa tilanteessa olisi kuitenkin kuunnella ruåtsalaisten kettuilua, jota satavarmaan riittäisi ainakin siihen kuuluisaan maailman tappiin saakka. Vähintään.

A8 vai R8? Audit ovat laatuauton maineessa, mutta tämä R8 ei viittaa vanhaan Renaultin malliin kahdeksan vaan Rondo R8-softaan. Rondo on hauska ohjelmisto, jota täällä yliopistolla käytellään (silloin kun se sattuu toimimaan) laskujen kuittailuun. Tänään yritin käydä kuittaamassa kolme minulle osoitettua laskua. Siis toimitus, josta pitäisi selvitä parissa minuutissa. Aikaa paloi 26 minuuttia, koska R8 meni vähän väliä jumiin (program is not responsing) ja jouduin poistumaan ohjelmasta ja buuttaamaan koneeni neljästi. A8 vai R8? R8 aiheutti minulle ihan helvetillistä kiihtyvyyttä ja siirryin hihattomaan asuun (hihat paloi) kesken päivää koleahkosta kelistä huolimatta. Kahta en vaihda. Toinen on R8 ja toinen Travel.

Viime kerran kuva oli helppo oppinsa ennen peruskoulua saaneille, nuorempein piti kuulemma tukeutua wikiin. Kitusen Martti oli legendaarinen karhunkaataja (1747 – 1833), joka kaatoi toistasataa isoa karhua ja vielä pienet päälle. Mutta kun huomioidaan Maran teholliset pelivuodet, niin voidaan todeta, että ei Maralle maittanut…

AC/DC fanitus kiivastuu kun kesäkuun ensimmäisen päivä lähestyy. Sitten pääsee autoon ja eikun Highway to hell!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti