torstai 29. huhtikuuta 2010

KUUKAUDEN WAPPUKUVA JA SEKALAISTA



Aluksi huhtikuun wappukuva ja arvoitus. Mitä yhteistä on kuvan hepulla ja Martti Kitusella?

Pahoittelen laiskuuttani (mukamas kiireitä, bullshit), kun en saanut juttua aikaiseksi viime viikolla. Jotain on sentään tahkottu.

Gimme, gimme shock treatment! Kävin saamassa SHOKkihoitoa Shok Summit 2010 tapahtumassa Helsingissä. Tapahtumaan oli kerääntynyt strategisten huippuosaamisen keskittymiin liittyviä päättäjiä niin politiikan (kansliapäällikköä, ministeriä) kuin teollisuudenkin johtoa (Eloranta, Vanjoki, …) yhteensä 500 henkilöä. Valistunut lukija kysyy oikeutetusti, että mitä helvettiä minä siellä sitten tein näiden viksujen ihmisten seassa. Hyvä kysymys.

Tilaisuus oli mukava läpileikkaus shokkimaailman historiasta, nykytilasta ja tulevaisuudesta. Valtiosalaisuuksia ei kuultu, mutta oli mukava tavata monia CST:n kumppaneita tapaamisaikoja varaamatta ja kalenteria selaamatta. Kun tulin pois, olin valaistunut vaikka päässä soikin edellisen kirjoitetun kappaleen ensimmäinen lause, joka on myös kappale laulu- ja soitinyhtye Ramonesilta. Jos olisin ollut pettynyt päivän antiin, soittaisin Ramonesilta vielä Teenage lobotomyn ja Now I wanna sniff some gluen.

Kaikesta ihmiskunnan ”viisaudesta” huolimatta olemme edelleen haavoittuvaisia. Kun islantilaiset ex-pankkiirit pikkuisen polttelevat kuumia kuittejaan pihagrillissä, niin koko Euroopan lentoliikenne pysähtyy. Vähäx reiluu?


Hilpeetä Wappua!

1 kommentti:

  1. Kerranki joku vastaa siulle ni tietenki ootte molemmat karhunkaatajia! Saax jonku palkinnon ku ties?

    VastaaPoista