keskiviikko 7. huhtikuuta 2010

MUNAJUHLAN JÄLKEEN...

Pääsiäinen on lusittu harvinaisen hyvän kelin vallitessa. Pyhinä tuli tavattua rajallinen (eli siedettävä) määrä sukulaisia, ehti katselemaan ja kuuntelemaan uutisia ja vähän lukemaankin, eli varsin mukavasti meni.

Yksi mieleenpainuvimmista uutisista oli USAn armeijan uusi ase talebanien taltuttamiseksi. Laitetaan panssariajoneuvon kannelle kunnon ämyrit ja soitetaan pahiksille Metallicaa ja muuta heviä nappulat kaakossa.

Miten tämä muka voisi olla joku pelote? Ei ainakaan minulle, koska hakeudun mielelläni kuuntelemaan heviä tuon tuostakin ja olen vielä valmis maksamaan siitä. Toisaalta hevi ei kuulosta heviltä, jos se ei KUULU kunnolla. Eikö pahempaa olisi soittaa pahiksille jotain surkeampaa musiikkia? Vaikkapa niin kutsuttua taiteellista nykymusiikkia? Entäs etno ja maailmanmusiikki? Suomalaiset 70-luvun käännösiskelmät? Kun Taiska alkaisi vetämään Mombasaa tai Danny Kuusamoa 120 dB voimakkuudella, niin kyllä siinä talebaanin ote AK-47 porakoneesta kirpoaisi… tai ainakin niitä itkettäisi niin paljon, etteivät näkisi tähdätä.

Toinen juttu yhdistää uskontoa ja jääkiekkoa: Jesus saves but Satan scores the rebound. Edellä esitetty lause voisi olla totta NHL-kiekkoilussa, koska Jesus on varsin tavallinen espanjankielinen etunimi, toisaalta Miroslav Satan (kotimaa Slovakia) pelaa edelleenkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti