maanantai 8. maaliskuuta 2010

MASSIA MEILLE JA HETI!

Vaalien välinen aika kotimaisessa mediassa on edelleenkin mennyt tiukasti näiden vaalirahoitussotkujen puimiseen. On ollut kehittyvien maakuntien suomea ja kukkaisrahastoja. Mitä isot edellä, sitä vähän pienemmät perässä…myökii tahotaan vähä kehittyä!

Ajattelin perustaa Hitaasti (jos ollenkaan) kehittyvien hämäläisten leipurinpoikien kukkaisSuomen Etelä-Karjalan rahastosäätiön. Jos kerran sekä kehittyvät maakunnat että kukkaisrahasto pärjäsivät erikseenkin noin hyvin, niin yhdistelemällä niiden nimiä pärjää varmasti vielä paremmin.

Meitä, hitaasti (jos ollenkaan) kehittyviä hämäläisiä leipurinpokia, ei varmaankaan hirmu montaa täällä Etelä-Karjalassa ole, mutta en ole ainoa. Porukkaan kuuluu myös Veijalaisen Erkki yliopistolta. Mikäli sukupuolirajaus poistettaisiin säätiön nimestä, niin myös teknologiakeskus Kareltekin entinen toimitusjohtaja Marjut Hannelin mahtuisi mukaan. Joka tapauksessa rahastosäätiölle saadaan sekä hallitus että edunsaajat nimettyä ilman arpomista. Porukan loputon laajentaminen johtaisi vain turhaan demokratiaan, äänestyksiin ja kiukutteluun. Ihan tyhmää.

Rahastosäätiömme suunnitellun peruskirjan mukaan keräämme mahdollisimman paljon massia itsellemme pysyäksemme pois politiikkaa sotkemasta – minusta tämä on reilu tarjous, josta hyödymme hieman itse ja suomalainen politiikka paljon.

Julistan varainhankinnan alkaneeksi.

PS. Lopuksi annetaan virallinen vastaus helpohkoon viimeviikkoiseen kuva-arvuutteluun. Kyseessähän oli tietysti pussikarhu eli koala (Phascolarctos cinereus), joka on Australiassa elelevä isopäinen, pyöreäkuonoinen ja hännätön pussikiipijälaji. Elukka popsii ravinnokseen eukalyptuksen lehtiä. Ja Australiastahan päästään sujuvasti AC/DC-orkesteriin, jonka kuuntelussa pussikarhukin auttaa… Thunder!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti