torstai 11. lokakuuta 2012

LINEAARINEN REGRESSIO VAI ANIMAALINEN AGGRESSIO?


Uittoyhtiö on työllistänyt minua viime aikoina sen verran tanakasti, etten ole ehtinyt kirjoittelemaan. Tai itse asiassa olen kirjoittanut ihan hirmuisen määrän sivuja ja power point-esityksiä ynnä muuta tuubaa, mutta pääosin työhöni liittyen. Separointi rules!

En usko, että niitä työstooreja ja muita tekemisiä kannattaa tällä palstalla repostella. Ne ovat vielä tylsempiä juttuja kuin nämä blogit, jos ikinä mahdollista. Uskokaa miuta.

Otsikkoon liittyen; lineaarinen regressio ei ole ihan vähään aikaan riittänyt. On pitänyt laittaa kehiin koko henkilökohtainen animaalinen aggressio, että saisi tämän mättämisen jengoilleen edes lähes aikataulussa. Tämä muuten sopii hyvin tähän jumalaisen valoisaan ja aktivoivaan vuodenaikaan – my ass! Viime viikkoina on pitänyt käydä aurinkoakin katsomassa googlesta, kun sitä vanhaa kunnon mollikkaa ei ole Suomen taivaalta tavattu.

Keskiviikkona, siis eilen, kävi hirmu tuuri. Tulin kotiin pajalta ja mystinen kirjekuori oli odottamassa. Katselin sitä epäillen - mitähän helvettiä sitä on tullut taas tilattua? Mutta kirjeessä olikin palkinto! Olin hätäpäissään osallistunut Radio Rock kanavalla olleeseen kilpailuun, jonka oli masinoinut ruåtsalainen kaljafirma Sofiero. Kisassa haettiin heppuja nimikkeellä ”Luova johtaja” määräaikaiseen työsuhteeseen. Mainoksessa oli hyviä tarinoita (kaljafirman luonteeseen liittyen) sekoittamalla sanat luova ja juova. Tämä on tuttua.

Anyway. Kirjekuoressa oli nimelläni ja puhelinnumerollani varustettuna muutama kymmenen käyntikorttia nimikkeellä Luova johtaja. Kortissa on RadioRockin ja Sofieron logot. Aika makee, herättänee kateutta levottomassa toveripiirissä. Ja koko setti oli siinä, aikuisten oikeesti en varmaankaan pääse oikeeseen määräaikaiseen työsuhteeseen RadioRockin & Sofieron mannekiiniksi. Ihana vaimoni sanoi asiasta, että ”sen kerran kun sie Vesa jotain jossain voitat, niin et sitten silloinkaan mitään hyödyllistä.” Olisin ehkä mieluummin voittanut 7 oikein lotossa, mutta… oli tämäkin hienoa!

Kuten olen aikaisemminkin todennut, elämme kriittisiä aikoja. Tähän aikaan vuodesta illat ja miehet pimenevät samaa tahtia.

Keep on Rocking!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti