maanantai 10. syyskuuta 2012

I DON'T WANNA BE A ROCK'N'ROLL STAR


Halloota lukijat, I´m back. Viime aikoina Uittoyhtiömme on sen verran työllistänyt miuta, että tähän arveluttavaan harrasteeseen – blogeiluun - ei ole ollut aikaa. Halustahan ei tämäkään ole kiinni.

Hieman jutun otsikkoon liittyen tein seuraavan havainnon. Yliopiston 1. ja 2. rakennusvaiheen yhdistävälle käytävälle oli ilmaantunut julistegalleria otsikolla LUT Science Supertars, jossa nostettiin esille viime aikoina erityisen mainioon iskuun päässeitä tieteentekijöitämme. Tämä oli erinomainen idea; olen vakaasti sitä mieltä, että useimpien asioiden pitää henkilöityä.

Samalla voitaisiin kuitenkin nostaa esiin lukuisa joukko niitä yhteisömme jäseniä, jota mahdollistavat tämän ja monen muunkin menestyksen. He ovat usein luonteeltaan sellaisia, ettei heitä paljoa korokkeilla ja frameilla näy, mutta ilman heidän panostaan/tukeaan huipputuloksia ei saavuteta. Tiimityötähän tämä loppupelissä kuitenkin on.

Toisessa ääripäässä galleriaa voisi olla ns. varoittavat tapaukset. Siellä voisi olla vaikka miun kuva otsikolla ”In Finnish we could call him The Valetohtori”. Ja onhan näitä muitakin variaatioita tästä teemasta, vaikkapa ”The best known LUT alumnis”…

Takaisin otsikkoon. Joo. Olisin halunnut rokkitähdeksi, mutta kun ei osaa soittaa eikä laulaa, niin siihen ei ole edellytyksiä. Otsikon kappaleen päräytti ilmoille laulu- ja soitinyhtye Peer Günt jo vuonna 1985. Toimii kympillä vieläkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti