maanantai 9. tammikuuta 2012

BULLSHITTING PROPAGANDA OFFICER

Hilpeetä loppuvuotta hyvät lukijat. Joulupaussi teki minulle hyvää. Kuten edellisestä blogista olette voineet todentaa, niin olin tosiaan loman (ja ehkä terapiankin) tarpeessa.

Kohta pääsemme valitsemaan Suomelle uutta presidenttiä. On aina mukavaa saada se äänioikeusilmoitus kotiin postissa. Se varmistaa kirjallisesti, että valtiovalta luottaa edelleenkin kansalainen Karvoseen. Otsikolla ei ole mitään tekemistä näiden vaalien kanssa.

Poliittisessa elämässä on jännää, kun ehdokkaat joutuvat laittamaan sekä itsensä että rahojaan likoon päästäkseen haluamalleen paikalle. Tulevissa vaaleissa ehdokkaat käyttävät rahaa päästäkseen linnaan. Ihan hölmöä. Kanervan Ike kuulemma taannoin otti vastaan rahaa ja pääsee silti ehkä varmemmin linnaan. Paljon fiksumpi veto!

Kun vuosi vaihtui, niin vaihtui minulla autokin. Uuden auton rekkari on BPO (lyhenne on avattu otsikossa). Se on paljon parempi kuin edellisen autoni rekisteritunnus, joka oli FIV. Heti kun näin sen, niin kehitin siitä itselleni muistisäännön: Fucking Idiot Vesa.

Siis jotain kehitystä saatiin heti vuoden alkuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti