tiistai 2. elokuuta 2011

BORN TO BE WILD

Painoin sähköstartin nappulasta ja kumea jyly ravisutti Lauritsalaa. Kone kävi mainiosti, väänsin kahvasta ja sitten menoksi. Kiihtyvyys laittaa minut roikkumaan kahvoissa, kone on karata alta. Kallistus ensimmäiseen mutkaan ja matka jatkuu. Muistan pitää suun kiinni, koska avokypäräni ei suojaa motoristia kesän hyönteisiltä. Valitsen maisemareitin ja paahdan menemään. Kesäinen sunnuntai etenee. Vihdoin, 50 minuutin ajon jälkeen olen Imatralla. Käsiä täristää ja persus puutui. Sammutan koneen ja sytytän nortin.

Tässä kohdassa lukijoiden pitäisi arvella, että jaa; Sepa-setä on keski-iän kriisissään hankkinut HD:n ja alkanut kuvitella olevansa taas nuori. Paskat. Ensimmäinen kappale liittyi Imatralle myydyn perheemme toisen moposkootterin (50 cc) siirtoajoon, jonka suorittaminen arvottiin minulle.

IRMA ja Liisa. Kuten keväällä hehkuttelin, niin kävin väijymässä IRMAa (= Iron Maiden) ja Liisaa (Alice Cooper) stadikalla Helsingissä heinäkuun alussa. Lämppärinä ollut Cooper rytisteli klassikot mainiosti ja hyvillä soundeilla unohtamatta lavashowta (klassinen giljotiini yms. hilpeyttä lavalla). Maiden soitteli enimmäkseen 2000-luvun tuotantoa (jota en diggaile) ja soundit olivat puuroiset. Laulaja Dickinson vaikutti aika väsyneeltä. Koko veto oli rutiinia, intoa esityksessä mielestäni ollut. Tulipa nähtyä. Lemillä kävin Jalkosalmirockissa katsomassa vielä Madred-yhtyettä, joka veti hyvän keikan pitkät letit ja kalsarit liehuen. Kesän kulttuuriosuus tuli hoidettua.

Kesän matkailuosuus oli purjehdusreissu kaverin paatilla Hamina-Haapasaari-Kotka. Matkalla Haapasaareen paatti liikkui rivakasti ja oli tanakasti kallellaan. Syynä oli leppeä 15 m/s sivutuuli. Sai pitää kiinni ihan tosissaan. Mutta olipa mukavaa vaihtelua.

Muuten loma meni mukavasti (joskin taas kerran liian nopeasti) reippaassa ulkoilma-askartelussa datsalla. Mukavasti sai etäisyyttä tieteellisen elämän edistämisen kehittämisen parantamiseen.

Ja taas kohti uusia pöljyyksiä…

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti