tiistai 5. huhtikuuta 2011

HAD ENOUGH

Halloo.

Sain muutama aika sitten kirjeen KELAsta. Kirkuen hyppelehdin ympäri mökkiä hokien ”tässäkö se nyt on, tässäkö se nyt on”? Paskat.

Ei tullut kaivattu eläkepäätös, vaan ilmoitus lapsilisän korotuksesta. Lapsilisä nousi 100,00 eurosta 100,40 euroon (WAU!) ja siitä tuli oikein kirjallinen päätös. Paljonkohan tämä ”päätös” ja siihen liittyvät printtaukset, postitukset ja muut kulungit olivat suhteessa korotukseen? Paljonko tähän kirjeralliin paloi valtakunnassa massia? Olisiko sen voinut käyttää suoraan tähän ”korotukseen”??

Pari viikkoa sitten kirjoitin YLEn vaalikoneesta ja sen tuloksista omilla arvoillani. Parempi vaalikone löytyy kuitenkin ositteesta: http://kotiteollisuus.com/vaalikone/ .

Julkisuudessa on keskusteltu siitä, miksei USA pyydä suomalaisia Hornet-hävittäjiä mukaan Libyan operaatioon. Julkiset selityksemme on silkkaa tuubaa. Oikeasti amerikkalaiset tietävät täsmälleen, miten Suomen Hornetit on varusteltu. Ja tällä hetkellä niillä pystyy vain ilmapuolustukseen (siis ampumaan lentäviä maaleja alas), niillä ei ole maataisteluaseistusta (ilmasta-maahan ohjukset), joita siellä kaivattaisiin.

Tässä vielä suora lainaus edelliseen asiaan liittyen (lähde www.puolustusvoimat.fi ):

"Vuosien 2010–16 MLU 2:n suurimpana yksittäisenä kokonaisuutena Horneteihin luodaan kyky ilmasta maahan -tulenkäyttöön, jolla voidaan tukea kaikkien puolustushaarojen taistelua ja yhteisoperaatioita. MLU 2:n yhteydessä otetaan myös käyttöön ilmataistelukykyä kehittävä AMRAAM-tutkaohjuksen uusi versio, viesti- ja suunnistusjärjestelmiä päivitetään ja koneisiin tulee kansainvälisesti yhteensopiva Link 16 -tiedonsiirtojärjestelmä."

Että näin. Otsikko on peräisin vauhdikkaalta Danko Jones orkesterilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti