tiistai 26. tammikuuta 2010

LAPA JÄÄHÄN, NIMI LEHTEEN

Viime viikolla tuli iloinen yllätys. Yllätyksenä kuin faksi Annelille tai tuppeensahatut laudat Matille. Pääsin pokkaamaan yliopistotiedottajien palkinnon aktiivisesta tiedottamisesta.

Kerroin jo palkinnon luovutustilaisuudessa kiitospuheessani, että tämä palkinto ja kannustus tulivat koko porukalle, ei tiedotus ole yhden miehen show. CST/LUT Kemia on nostanut profiiliaan tunnettuudessa jo jonkin aikaa. Juttujamme on ollut monessa mediassa, niin yliopiston sisällä kuin ulkopuolellakin.

Näkyviä tapahtumia ovat olleet esimerkiksi Tutkijoiden yö-tapahtuma, jonne Liisa Puron ja kumppaneiden masinoimana laadittiin CST Rikoslaboratorio, jossa lanseerattiin yhdenmukainen tapahtumavaatetus CST-lippiksen muodossa. BIWIC-konferenssi viime syyskuussa oli vaativa ponnistus, jonka järjestelyissä olivat keskeisesti mukana esimerkiksi Marjatta Louhi-Kultanen, Henry Hatakka ja Sanna Ojanen. Palaute osallistujilta oli erinomaista. Saimme viime vuonna tulille CST Bulletinin, joka on PDF-muotoinen muutaman sivun tiedote CST:n ajankohtaisista asioista sidosryhmillemme. Mari Kallioisella on jatkuvasti hyviä ja helposti toteutettavia ideoita viestintään liittyen. Osallistuimme ChemBio-messuille kesäkuussa.

Yhteistyö tiedotusammattilaisten kanssa pelaa hyvin sekä LUTin sisällä, että esimerkiksi jäsenyritystemme tiedottajien kanssa. Tämä on ehdoton edellytys viestiemme laajemmalle levitykselle.

Kaipaisen Eero on ollut auringontarkkana oikolukijana monissa jutuissani. Eerosta olisi voinut tulla äidinkielen opettaja…

Kymmenet kahvipöytäkeskustelut ovat tuoneet ajatuksia sekä siitä, mitä tieteessä tapahtuu, että paljon muustakin.

Kiitän yhteisöämme klassisessa CST-hengessä: Creative Solutions Together!

PS. Viime viikon paras uutinen oli kuitenkin se, että jumalainen AC/DC saapuu kesäkuussa Suomeen. THUNDER! Tänään sain vielä liputkin hankittua. RIFF RAFF!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti