keskiviikko 7. joulukuuta 2011

DDR ROCKS

Blogitoverini Juhis Saksa otsikoi taannoin bloginsa ”DDR Sucks” (http://mustissa.blogspot.com/ perjantaina 18. marraskuuta 2011). Täysin irrotettuna viitekehyksestään täytyy sanoa, että Juhiksen otsikko oli pielessä. Palaan tähän problematiikkaan stoorin lopussa.

Suomi vietti eilen syntymäpäiviään, onneksi olkoon. Presidentin vaalien alla on ollut puhetta presidentin valtaoikeuksista. On hyvä, että presidentti saa kuitenkin valita Linnan juhliin kutsuttavat, sitä oikeutta ei kannata poistaa, vaikka muut menisivätkin.

Muutama vuosi sitten itsenäisyyspäivänä näin presidentti T. Halosen alasti. Lukijan (if any?) päässä alkaa tietysti vimmattu surraaminen; miltä hän näytti ilman juhlakostyymiä? En tiedä. Kappaleen ensimmäinen lause pitää sisällään sen, että olin itse tullut juuri saunasta (ja olin siis alasti) ja näin Tasavallan presidentin telkkarista. On meillä kiva kieli…

Back to DDR. DDR on legendaarisen Itä-Saksan lisäksi myös laulu- ja soitinyhtye Dog Days Revolution. Tämä rock-combo koostuu klassisista suomirockkareista Twist-Twist Erkinharju, Kettula, Eski Palosaari ja Iffe Lindholm.

Bändin musiikkilinja on selkeä; se soittaa vain jumalaisen AC/DC-yhtyeen musaa. Voiko homma mennä pieleen, kun vielä ahvenanmaan lahja kitaransoitolle (Lindholm) esiintyy koulupuvussa Anguksen tavoin? Bändi esiintyi itsenäisyyspäivän aattona Lappeenrannassa Old Cock-baarissa. Meininki oli mainio ja pitkästä aikaa katosi kuulo vuorokaudeksi. Suosittelen.

Hissutellen kohti joulua. Muistakaa olla kilttejä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti