perjantai 11. helmikuuta 2011

PERSONALITY CRISES

En mahda sille mitään, että tästä nykyhokemasta ”sosiaalinen media” tulee aina mieleen sosialistinen meedio. Ei sitten muka voi olla sosiaalinen ilman mediaa, vaikka se on luonnollisin, suorastaan luomuin, tapa sosiaalisuuteen. Mitä jos olisikin olemassa ”epäsosiaalinen media” kaikille umpimielisille yrmyille, jossa voisivat tilittää frustraatioitaan, etteivät nillittäisi surkeuttaan muualla? Tälle olisi kysyntää, varma hitti, ainakin Suomessa.

Kävin googlettamassa sanaa separaattori. Klassiseen erotuslaitteeseen liittyvän merkityksen lisäksi löytyi mm. Separaattoori niminen baari (Erottajankatu 15-17, HKI), samanniminen helsinkiläinen mainostoimisto ja kiinteistöosakeyhtiö (Järvenpäässä) sekä rockbändi jossain Eräjärvi-Orivesi (?) akselilla.

Näistä eri hommista saisi kasaan mielenkiintoisen konsernin, koska tällä blogilla on jollakin tapaa yhteys noihin kaikkiin. Nimikkobaarissa pitää vierailla jollakin Helsingin reissulla, jos vaikka saisi pienen tuopin ison hinnalla kertomalla tästä kaimahommasta. Jos akateeminen ura täällä tyssää, niin voisin hakea sinne mainostoimistoon kirjoittajaksi (lienee ”copy” nimellä niissä piireissä), asunto-osakeyhtiötkin ovat tuttuja, olen parasta aikaa yhden hallituksessa ja rockista näissä blogeissa puhutaan aina. Konsernin ainekset!

Koska edellä kerrotun listan mukaan Separaattori on niin monessa, niin kärsiihän siitä persoonallisuus, josta päästiin väkisin vääntämällä taas otsikkoon. Otsikon biisi on vuodelta 1973 ja sen esittää New York Dolls (hyvä veto, kannattaa kuunnella). Yhtyeellä oli äärimmäisen hilpeä ja suoraviivainen ote musiikkiin monien bändien vielä liidellessä hippikulttuurin jälkimainingeissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti