perjantai 12. marraskuuta 2010

Knocking on the Heaven´s Door

Olen tykästynyt tähän LUTin uuteen uljaaseen ulkoiseen viestintäasuun, Open your mind. Tämän höpötyksen otsikon voi nykyideologialla muuttaa muotoon Open your Door.

Jatkossa henkilökunta tulee saamaan kännyköihinsä arkiaamuisin ääniviestejä, joissa sanotaan Open your eyes, siihen on mukava herätä. Kun sitten hyppää autoon ja lähtee töihin pitää muistaa Open your radio, että ehtii paneutua yhteiskunnan polttaviin haasteisiin, joita sitten päivän aikana ehtii tieteen keinoin ratkomaan.

Varainhankinnan asiamies Pertti Kolari lähestyy teollisuutta viestillä Open your wallet – ja massia virtaa tilille. Jos meilläkin olisi lääketieteellinen tiedekunta, niin tuleville hammaslääkäreille voisi opettaa korrektin tavan sanoa potilaalle, että Open your mouth ja kirurgiopiskelijoille että (I´m going to) Open your stomach.

Kun on koko päivän kehittänyt suomalaista yhteiskuntaa, niin illalla voi sitten hyvällä omallatunnolla Open your television ja jos ohjelma on yhtä paskaa kuin normaalisti, niin mainostauolla ehtii hyvin Open your fridge ja tehdä ravitsevan voileivän. Perjantaina, kun heittäytyy tosi villiksi, niin saattaa vaikka Open your beer.

Tässä blogissa on se paha puoli, että jos LUTin käyttämän mainostoimiston heput lukevat tämän, niin myyvät vielä yllä esitetyt avoimen innovaation (Open your innovation) tuotteet putiikkiimme takaisin kohtuullisella katteella ja mie pysyn köyhänä. Mutta onneksihan liioista lukijoista ei ole ollut vaaraa tähänkään saakka…

PS. Otsikon biisi on rämäkämpi ja karheampi Guns N Roses versiona kuin se ikihippi Dylanin alkuperäinen.

1 kommentti:

  1. Kyllä näitä välillä tulee luettua vaikka ei aina lukemisiaan raportoitua...

    VastaaPoista